• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Vozila na plin – vožnja na avtoplin je varčnejša, predvsem pa okolju prijazna

Vozila na plin postajajo v Sloveniji vse pogostejša, saj je zaradi nižje cene avtoplina vožnja na avtoplin lahko celo za polovico cenejša. Zato se ob vsakokratni podražitvi bencina poveča povpraševanje po predelavi avtomobila na plin. Poleg nizke cene plina pa so vozila z avtoplinskim sistemom priljubljena tudi zato, ker avtoplin velja za zeleno gorivo. Pri popolnem izgorevanju nastajata poleg toplote le še ogljikov dioksid in vodna para, medtem ko je emisija ostalih škodljivih snovi z okoljevarstvenega vidika zanemarljiva. Vožnja na avtoplin tako ni le ekonomična, pač pa tudi ekološka. Naredite torej nekaj za okolje in se odločite za predelavo vašega vozila na plin.

Vozila na plin – začetna cena predelave se vam bo kmalu povrnila

Cena predelave vozila na plin je odvisna predvsem od vrste avtoplinskega sistema. Ti sistemi so od ponudnika do ponudnika različni, v glavnem pa se cena predelave avtomobila na bencinski pogon giblje med 900 do 1800 evri. Vgradnja plina je sicer možna tudi pri avtomobilih na dizelski pogon, a je cena predelave višja.

Predelava avtomobila na plin je enostavna in hitra ter ne posega v vitalne dela vozila, kot je motor. Prav tako ostane nedotaknjen bencinski del, dogradijo pa se sistem vbrizgavanja plina, uparjalnik, napeljava in rezervoar. Krmilna naprava za vbrizgavanje omogoča nezaznavno preklapljanje med obema viroma goriva, bencinom in plinom. V primeru, da ostanete brez plina, enostavno preklopite na bencinski sistem in nemoteno peljete dalje. Rezervoar za plin se sicer najpogosteje nahaja v prtljažniku – pritrdimo ga v prostor za rezervno gumo.

GEN1 = inovativen avtoplinski sistem

V našem podjetju smo v želji po izboljšavah sorazvili lasten avtoplinski sistem. Patentirana tehnologija omogoča vodenje vbrizga avtoplina v dejanskem času, kar omogoča najboljši izkoristek pri izgorevanju, s tem pa znatno nižjo porabo in neznatno izgubo moči. Predelava vozila na plin bo pri nas potekala strokovno, hitro in zanesljivo. Ugodna pa je tudi cena predelave.

Če želite privarčevati in hkrati poskrbeti za okolje, je predelava vozila na plin preprosto najboljša rešitev. Začetna cena predelave vozila se vam bo kmalu povrnila, saj vam bo vožnja na avtoplin znižala mesečne stroške goriva. Zato nikar ne odlašajte in nas obiščite.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha