• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Vgradnja plina v avto za varčnejšo vožnjo in ohranjanje čistega okolja

Vgradnja plina v avto je danes v Sloveniji vse pogostejša izbira voznikov, saj je avtoplin v primerjavi z bencinom kar do 50 odstotkov cenejši. In ne le, da vgradnja plina znatno zmanjša mesečne stroške goriva, poleg denarnice vam bo hvaležen tudi naš planet. Pri izgorevanju avtoplina namreč nastaja precej manj okolju škodljivih emisij, med katerimi sta najnevarnejša dušikov oksid in ogljikov monoksid. Predelava avta na plin obenem ugodno vpliva na preostale dele vozila, še posebej na motor. Tišji in mirnejši tek motorja ter večja obstojnost motornega olja omogočata trajnejše delovanje motorja; njegova življenjska doba se lahko podaljša tudi za 35 odstotkov. Podaljša pa se tudi življenjska doba katalizatorja in lambda sonde.

Vozila na plin so v primerjavi s tistimi na bencin bistveno varnejša, kadar pride do nesreče oz. trka. Plinski rezervoar, ki se nahaja v prostoru za rezervno gumo v prtljažniku, je namreč izdelan iz ojačanega jekla, ki zdrži zelo velike pritiske. Dodatno varnost pa sistemu zagotavljajo prekinitveni ventili, ki v primeru mehanske poškodbe napeljave v trenutku zaprejo rezervoar in prekinejo pretok goriva skozi napeljavo. Ventil se sproži, kadar v napeljavi ni tlaka, saj je ta ob normalnem delovanju sistema prisoten ves čas.

Predelava avta na plin – na voljo različni avtoplinski sistemi

Predelava avta na plin je investicija, ki se povrne že po 20 tisoč prevoženih kilometrih, zato se vse več voznikov ob vsakokratni podražitvi bencina odloča za vgradnjo avtoplinskega sistema v svoja vozila. Priporočljiva je vgradnja plina v avto na bencinski pogon, saj so stroški predelave nižji v primerjavi vgradnjo v vozila na dizelski pogon. Zaradi različnih avtoplinskih sistemov pa so različne tudi cene predelave – gibljejo se nekje med 900 in 1800 evrov.

V našem podjetju smo razvili lasten sistem vgradnje avtoplinskega sistema GEN1 v vozila. Patentirana tehnologija omogoča vodenje vbrizga avtoplina v realnem času, kar omogoča najboljši izkoristek pri izgorevanju in posledično bistveno nižjo porabo in minimalno izgubo moči. Vgradnja plina v avto po našem sistemu bo bistveno izboljšala delovanje vašega vozila. Predelava avta na plin bo s pomočjo izkušenih in certificiranih avtoserviserjev potekala strokovno, hitro in enostavno. Ugodna pa je tudi cena predelave.

Vgradnja plina v avto bo torej omogočila znaten prihranek pri mesečnih stroških za gorivo, vožnja na plin pa bo pripomogla tudi k ekološki ozaveščenosti. Zato nikar ne odlašajte in nas obiščite. Odločite se za naš inovativen avtoplinski sistem.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha