• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Vgradnja avtoplina in predelava vozil

Ste morda tudi vi med tistimi, ki že nekaj časa premišljujejo, da bi se vozili na plinski pogon? Če razmišljate o tem, potem razmišljate pametno. Vgradnja avtoplina je namreč zelo dobra odločitev tako za vas kot za vaš avtomobil in naravo. Predelava vozil na plin se je v zadnjem času močno razširila, to pa zato, ker ima številne prednosti. Podaljša življenjsko dobo motorja, seveda pa tudi zmanjšuje škodljive emisije v okolju. Predvsem je za marsikoga pomembno, da se mu znižajo stroški goriva in prav to omogoča vgradnja avtoplina. Cena pri našem podjetju za sistem GEN1 je zelo ugodna. Hkrati pa naši avtoplinski sistemi omogočajo vrhunski izkoristek pri izgorevanju ter najkvalitetnejšo vgradnjo s sedemletno garancijo.

Predelava vozil na plin je danes pametna odločitev

Katere so glavne prednosti predelave avtomobila na plin? Takšno vozilo manj onesnažuje okolje, hkrati pa predelava zelo koristi motorju vašega avtomobila, saj mu podaljšuje življenjsko dobo in sicer kar za 35%. Avtoplinski sistemi so pri našem podjetju najkvalitetnejše vgrajeni, pa tudi motor deluje tišje in mirnejše. Vgradnja avtoplina tudi ne dopušča nastanka korozije, hkrati pa omogoči večjo trajnost motornega olja. Seveda je pomembno, da se vam investicija povrne, to je namreč tudi eden izmed razlogov, da se vgradnja avtoplina tudi pri današnjih voznikih avtomobilov realizira. Pri našem podjetju se držimo trditve, ki velja prav za vsakega, ki se odloči za predelavo na plin, in sicer: „Denarnica, avto in narava vam bodo hvaležni!“

Vgradnja avtoplina in cena – znižajte si stroške goriva

Smo kvaliteten in ugoden ponudnik avtoplina. Avtoplinski sistemi so danes zelo popularni, zato je tudi pomembna vgradnja avtoplina. Cena, ki jo nudimo pri našem podjetju, je ugodna, hkrati pa zagotavljamo, da vam naredimo najkvalitetnejšo vgradnjo. Omogočamo vam različne možnosti plačila: gotovina, nakazilo ali POS terminali. V primeru gotovinskega plačila vam nudimo še dodatne ugodnosti. Pripravili smo vam tudi bogato izbiro obročnega odplačevanja. Če želite kakovostno vgradnjo in zadovoljstvo z avtoplinskim sistemom, obiščite naše podjetje, avtoplinski sistemi GEN1, saj smo namreč edini proizvajalec te avtoplinske opreme v Sloveniji. Tehnologijo smo sorazvili sami in jo zaščitili s patentom. Seveda pa smo opravili tudi različna in obsežna testiranja za naše področje, ki so potrdila brezhibno delovanje našega osnovnega koncepta.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha