• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Varnost avtoplina večja zaradi močnega rezervoarja

Varnost avtoplina je bistveno večja od varnosti bencina. Eden od razlogov večje varnosti avtoplina je močnejši rezervoar: izdelan je iz jekla in še dodatno ojačen za razliko od bencinskega rezervoarja, ki je izdelan iz umetne mase – plastike. Za dodatno varnost avtoplina poskrbijo prekinitveni ventili, ki v primeru mehanske poškodbe napeljave v trenutku zaprejo rezervoar. Vožnja z avtoplinom je tako res varna, zato je odgovor na vprašanja avtoplin da ali ne enostaven. Tudi zato, ker je cena avto plina bistveno nižja od cene bencina. Naše podjetje  je ponudnik samostojnih inovativnih, a preizkušenih avtoplinskih sistemov. Nudimo vam ugodno predelavo vozila na avtoplin. Z našim podjetjem  je vgradnja avtoplina hitra, enostavna in učinkovita.

Varnost avtoplina prekaša varnost bencinskega sistema

V primeru prometne nesreče je vožnja z avtoplinom varnejša kot v primeru vožnje z bencinom. Za varno vožnjo z avtoplinom poskrbi močnejši rezervoar, ki je za razliko od bencinskega zadaj v prtljažniku. Če pa do nesreče in požara že pride, potem avtoplin gori v malem curku, usmerjenem stran od vozila, medtem ko se bencin razliva po tleh in gori povsem brez nadzora. Zato je z vidika varnosti avtoplina odgovor na vprašanje avtoplin da ali ne vsekakor pritrdilen.

Vožnja z avtoplinom je zelo varčna in prijetna

Če ste še vedno v dvomih glede odgovora na vprašanje avtoplin da ali ne, je dobro upoštevati značilnosti vožnje z avtoplinom. Zaradi vgradnje avtoplina bo vaše vozilo porabilo več litrov goriva, vendar je v primerjavi z bencinom avtoplin toliko cenejši, da vam bo predelava na avtoplin omogočila štiridesetodstotni prihranek pri gorivu.

Avtoplin da ali ne ni več vprašanja spričo argumentov

Varnost avtoplina in ekonomičnost porabe sta le dva argumenta, zaradi katerih je odgovor na vprašanje avtoplin da ali ne pritrdilen. Zelo pomemben razlog, ki govori v prid avtoplinu je ekološki. Pri izgorevanju avtoplina se namreč v primerjavi z izgorevanjem bencina sprošča tretjino manj dušikovega oksida, dobra sedmina manj ogljikovega dioksida, več kot pol manj ogljikovega monoksida, več kot tretjino manj smoga in skoraj nič emisij ogljikovodikov, žveplovega dioksida in ostalih toksinov.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha