• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Predelava na plin – patentirana tehnološka rešitev

Ste si kdaj predstavljali, da bi lahko vozili avto, ki bi bil varčen in okolju prijazen hkrati? Predelava avta na plin je pametna in »zelena« naložba! V našem podjetju smo razvili patentirano visokotehnološko avtoplinsko opremo, ki zaradi vodenega vbrizga avtoplina v realnem času, omogoča najboljši izkoristek, nižjo porabo in minimalno izgubo moči. Z idejo predelave avtov na plin smo si zastavili cilj, odpraviti pomanjkljivosti alternativnih virov.Predelava avta srednjega razreda na plin traja en dan, poleg izkoristka, varčnosti, varnosti in prijaznosti do okolja pa podaljšuježivljenjsko dobo motorja vašega jeklenega konjička.Predelavo na plin vam zaenkrat odsvetujemo pri dieselskih vozilih, saj se strošek goriva nič kaj drastično ne zmanjša. Predelava dieselskega motorja na plin bo aktualna takrat, ko bodo slednji, zaradi onesnaževanja visoki obdavčeni, kar pomeni, da bo predelava na plin smiselna, ugodna in zelena, dolgotrajna rešitev. Ker verjamemo v naš tehnološki izum, vam za predelavo avta na plin nudimo osemletno garancijo.

Plinska črpalka – najnižja cena goriva

Če se odločate za predelavo avta na plin, potem morate nujno vedeti, da boste odslej pri nakupu goriva na plinskih črpalkah privarčevali, saj je cena goriva v primerjavi z ostalimi gorivi najnižja. Že res, da bo avto pri vgradnji plinske črpalke izgubil nekaj moči, vendar brez skrbi, tega pri vožnji ne boste občutili. Ker so plinske črpalke navadno posebej označene, ni skrbi, da je ne bi našli, sicer pa ima avto vgrajena dva rezervoarja, kar pomeni, da v primeru nevšečnosti s plinsko črpalko, avto enostavno preklopite na bencinski pogon.  

Avtoplin  napredna tehnologija sedanjosti

Strokovnjaki našega podjetja si upamo trditi, da uporaba avtoplina podaljša življenjsko dobo motorja,znižuje učinke tople grede ter vdor škodljivih emisij v okolje. Z uporabo avtoplina boste dosegli še:

  • tišji in mirnejši tek motorja
  • večja trajnost motornega olja
  • ne dopušča nastajanja korozije
  • podvoji se življenjska doba katalizatorja in lambda sonde
  • čistejši izpušni plini

    

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha