• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

PLINSKI SISTEM IN AVTOSERVIS

Naše podjetje se nahaja na lokaciji Selo 13, 3320 Velenje ukvarja z avtoservisno dejavnostjo, v sklopu katere svojim strankam med drugim nudimo:
- servis in vzdrževanje vozil,
- nakup in prodaja rabljenih vozil,
- brendiranje vozil,
- vgradnja in servisiranje avtoplinskih sistemov različnih proizvajalcev...

Imamo lastno raziskovalno skupino in smo vgrajevalec visokotehnološke avtoplinske opreme. Tehnologijo smo sorazvili in je zaščitena s patentom. Sistem po optimiranem, samonastavljivem postopku omogoča vodenje vbrizga avtoplina v pravem času, kar omogoča najboljši izkoristek pri izgorevanju in posledično bistveno nižjo porabo in minimalno izgubo moči. Na tehnologijo vam nudimo 8 letno garancijo.

Nastanek našega podjetja sega v leto 2010, ko se je skupina strokovnjakov s področja motorjev, avtoplina, avtoelektrike in alternativnih virov energije združila v razvoju novega sistema, ki bo odpravil pomanjkljivosti konkurenčnih sistemov.

Razvili smo dele sistema za avto na plin

Razvili smo lastne dele sistema, ki prinaša izboljšave tako pri delovanju samega sistema, kot tudi enostavnosti same montaže. Ravno zanesljivost in robustnost izvedbe ter prihranki iz naslova delovanja, enostavne montaže sistema in kasnejšega vzdrževanja predstavljajo ključne prednosti naprave za krmiljenje vozil na avtoplin.

Opravili smo obsežna testiranja na različnih vozilih, tako po moči kot tudi po sami starosti in namembnostih. Vsi testi so potrdili brezhibno delovanje osnovnega koncepta, zato je naložba v avto na plin vsekakor smotrna odločitev. S podjetjem smo uspeli na razpisu Slovenskega podjetniškega sklada P2.

Skupaj s celotno našo ekipo vam zagotavljamo:

  • Strokovno delo
  • Servisni program in vzdrževanje
  • 8-letno garancijo na sistem GEN1
  • Testiranje
  • Svetovanje in izobraževanje

Vizitka

RA-CEN d.o.o.
Selo 13
3320 Velenje
Slovenija

TEL: 070 999 909

WEB: www.avtoplin-gen1.si
E-MAIL: info@avtoplin-gen1.si

Matična številka: 3822141000
Davčna številka: 27554783 

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha