IZDELAVA SPLETNIH STRANI WORDPRESS IN UREJANJE SPLETNIH STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: RA-CEN d.o.o. Selo 13 iz Velenja za izdelavo spletne strani www.avtoplin-gen1.si

Izdelava spletnih strani Wordpress in urejanje spletne strani

Izdelava spletnih strani Wordpress, ki je eden od odprtokodnih programov za lažje in razumljivejše urejanje spletne strani. Kateri CMS ( Content Management Sistem ) uporabimo ne vpliva na to kakšna bo cena izdelave spletne strani. Na ceno izdelave vplivajo drugi dejavniki, ko so dizajn, fotografije, integracija in snemanje videoposnetkov, struktura – site mape spletne strani, in ali je osnovna predloga vzeta iz knjižnice vsebin, ki je dovolj prilagodljiva, da lahko spreminjamo in dograjujemo, dodatne elemente na spletno stran. Za izdelavo spletne strani se pogosto uporablja odprtokodni program Wordpress pri izdelavi spletne trgovine pa njegova različica Woocomerc. Sam program ima veliko prednosti, ker je zasnovan za široko uporabo in ima pred pripravljenih veliko gradnikov, katere se prosto ali proti plačilu uporablja. Vedno ostaja možnost, da se dogradijo – programirajo dodatni elementi na spletni strani, katere želi in potrebuje naročnik predvsem pa je to narejeno v luči za končnega uporabnika.

Vsisi
 
Avtoplin GEN1

Plinski sistemi in avto servis za varno in poceni potovanje

V podjetju RA-CEN d.o.o. se zavedajo varnosti in stroškovnega ovrednotenja na prevoženi kilometer. Zato se posvečajo razvoju sistema, ki je enostaven, dovolj robusten in prinaša prihranke uporabniku. Ne pozabite kvalitete saj sistem GEN1 zagotavlja 8-letno garancijo. Zakaj PLINSKI SISTEM OZNAKE GEN1 prinaša malo revolucijo na tem področju si preberite na spodnji povezavi .

 

Vas zanima izdelava spletne strani CMS ?

Izdelava spletne strani CMS se nanaša na angleški izraz Content Management Sistem , ki je lahko odprtokodni ali razvit za poseben namen na željo stranke. Izdelava spletne strani je tako lahko v odprtokodnih sistemih Woordpress, Joomla, Drupal, DNN, Magento in druge. Urejanje spletne strani pa se nanaša na uporabnika, ki ureja in uporablja spletno stran z namenom osveževanje, dodajanja vsebin, dodajanja slikovnega in video gradiva ali dograjevanja podstrani in drugih gradnikov pri nadgrajevanju in vzdrževanju ter posodabljanju spletne strani. Za odprtokodne sisteme je veliko lažje priti do informacij o uporabi in pravilnem rokovanju in vzdrževanju internetnih strani .

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Avto pralnicaIzdelava spletne strani ArboristikaIzdelava spletne strani SenseIzdelava spletne strani Toplotni mostoviIzdelava spletne strani S3CIzdelava spletne strani Konstrukcjie Ogrinc

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.