• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Zmanjšati porabo goriva z najboljšim avtoplinskim sistemom

Kako zmanjšati porabo goriva

Kako zmanjšati porabo goriva, se danes sprašuje vse več voznikov in voznic. Ker cene fosilnih goriv, kot sta bencin in dizel, praviloma rastejo, cene plina v Sloveniji pa ostajajo nizke, se vse več ljudi odloča, da bo svoje vozilo predelalo za kombinirano uporabo goriv – bencina in plina.

Utekočinjen naftni plin ni le ekonomično, ampak tudi ekološko gorivo. Čistejše izgorevanje avtoplina in s tem tudi manjši izpust škodljivih snovi v ozračje ohranja naš planet čistejši. Uporaba avtoplina pa blagodejno vpliva tudi na samo vozilo – vitalni deli motorja se manj obrabljajo in delujejo bolje, zato je tudi njihova življenjska doba daljša.

Če razmišljate, kako zmanjšati porabo goriva, hkrati pa narediti nekaj za okolje, je avto na plin prava rešitev. Zaradi nizke cene plina v Sloveniji se vam bodo zmanjšali mesečni stroški za nakup goriva, začetna investicija pa se vam bo tudi kmalu povrnila.

Ko govorimo o investiciji, ne moremo mimo vprašanja, koliko stane predelava na plin. Cena vgradnje avtoplina se povprečno giblje med 900 in 1500 evrov. Različna cena predelave je posledica različnih sistemov, ki jih vgrajujemo. Vgradnje avtoplina so bolj priporočljive pri avtomobilih na bencinski pogon, saj predelava pri dizelskih motorjih prinaša prevelike stroške in jo mnogi odsvetujejo.

Ne glede na to, koliko stane predelava na plin, se vam bo investicija vgradnje avtoplina kmalu vrnila. Povprečno se to zgodi že po 20 tisoč prevoženih kilometrih, saj predelava avta na cenejši plin prinaša do 40 odstotkov cenejšo vožnjo.

Po najboljši avtoplin sistem v GEN1

Podjetje je sorazvilo najboljši avtoplinski sistem, ki po patentiranem postopku omogoča vbrizg goriva v realnem času, kar omogoča najboljši izkoristek pri izgorevanju. Poraba plina je tako nižja, izguba moči pa minimalna. Predelava vozil na avtoplin poteka strokovno, hitro in enostavno, cena vgradnje pa je tako ugodna, da se sploh ne boste spraševali, koliko stane predelava na plin pri drugih ponudnikih. Zato nikar ne odlašajte in se odločite za najboljši avtoplin sistem. Izberite vrhunsko tehnologijo Gen1.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha