• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Cena predelave na plin je takšna, da se vam močno izplača

Ste že razmišljali o avtu na plin? Predelava je vsekakor dobra ideja! Cena predelave na plin se za naše stranke giblje nekje med 900 in 1800 evri. Cena predelave na plin je tako zelo ugodna, saj se vam strošek investicije povrne že po pičlih 20.000 prevoženih kilometrih. Pri prihranku ne gre za to, da bi šlo za majhno porabo goriva, saj je poraba goriva pri avtu na plin dejansko večja kot pri avtu na bencin. Predelava avtomobila na plin se izplača, ker je cena avto plina tako nizka. Po predelavi na plin je cena, ki jo plačujete za gorivo do 50 odstotkov manjša kot prej. Odgovor na vprašanje avtoplin da ali ne je tako jasen: predelava avtomobila na plin se vsekakor izplača.

Cena predelave na plin je zanemarljiva glede na korist

Glede na to, kakšnih ugodnosti boste deležni, ko boste imeli avto na plin, je cena predelave na plin pravzaprav nizka. Ne samo, da boste v finančnem smislu dosegli majhno porabo goriva. Povečala se bo stopnja vaše varnosti pri vožnji, saj je avtoplin bolj varen od bencina, če gre kaj narobe: v primeru požara bencin gori nenadzorovano, medtem ko plin gori v curku stran od vozila – podobno kot gorilnik na plin. Za mnoge udeležence v prometu, sploh tiste, ki so imeli kdaj slabe izkušnje, majhna poraba goriva niti ni najpomembnejši faktor, saj jim je varnost na prvem mestu. Če pa ste ekološko usmerjeni, potem res morate imeti avto na plin. Predelava vam bo namreč omogočila, da bo vaš jekleni konjiček bistveno manj onesnaževal okolje z emisijami izpušnih plinov, saj je avtoplin zeleno gorivo.

Predelava avtomobila na plin se zgodi hitro in enostavno

Naše podjetje izvede predelavo avtomobila na plin v celoti z lastno razvito tehnologijo. Vaše vozilo bo ostalo na videz nespremenjeno, saj bomo rezervoar za avtoplin vgradili v prostor, kjer imate rezervno kolo. Več o podrobnost predelave avtomobila na plin vam bodo z veseljem zaupali mojstri v naši delavnici.

Majhna poraba goriva in ugoden vpliv na motor vozila

Denarno gledano ima vozilo z avtoplinskim sistemom majhno porabo goriva, ker je avtoplin tako poceni v primerjavi z bencinom. Avtoplin pa ima tudi ugoden vpliv na motor vozila. Motor teče lažje in tišje, če ga poganja avtoplin. Podaljša pa se tudi njegova življenjska doba. Ceno predelave na plin je zato gotovo koristno plačati.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha