• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Ugodna cena predelave avta na plin

Predelava avta na bencinski pogon v vozilo na plin sama po sebi ni zelo zapletena in jo v našem podjetju opravimo v enem samem dnevu. Druga zgodba pa so vse ustrezne komponente, ki jih je treba vgraditi, če želite imeti plin v avtu. V podjetju smo edini ponudnik opreme GEN1 za predelavo avta na plin v Sloveniji, zato se dobro zavedamo, da je delo, ki je vloženo v nastanek in izdelavo takšnega sistema, vse prej kot enostavno.

Cena vgradnje avtoplina v osebno vozilo

Vprašanje, kakšna je cena predelave avta na plin, je najpogostejše vprašanje, ki nam ga postavljajo potencialne stranke. Predelava avta oziroma cena predelave je odvisna od vrste avtomobila oziroma tipa motorja, ki ga želite predelati. Povedano drugače: avtomobilski kiti se ločijo glede na moč in število cilindrov. Za natančne podatke o ceni se po telefonu ali elektronski pošti obrnite na naše strokovnjake in izdelali bomo podroben predračun, ki bo ustrezal vašemu avtomobilu. Poleg vgradnje naprave GEN1, za katero velja 8-letna garancija na tehnologijo in vgradnjo, vam nudimo tudi servis in vzdrževanje, testiranje in svetovanje.

Lastna tehnologija za plin v avtu

Razvili smo tehnologijo predelave avta na plin. Cena vgradnje avtoplina je kljub temu konkurenčna. Predvsem pa lahko ravno zaradi lastnega patentiranega postopka predelave avta svojim strankam zagotavljamo vrhunsko storitev in sestavne dele. Naš sistem omogoča vodenje vbrizga avtoplina v realnem času. Zato je izkoristek pri izgorevanju maksimalen, poraba je posledično bistveno nižja, izguba moči pa minimalna. Cena predelave avta na plin je kljub lastnim inovacijam, katerih posledica je še večji prihranek pri delovanju in koristi za vzdrževanje, primerljiva z drugimi a manj učinkovitimi sistemi za plin v avtu. Cena predelave avta vključuje sodoben in inovativen ter večkrat nagrajen GEN1 kit, ki ga sestavljajo elektronski uparjalnik, ECU računalniška enota in nadzorna enota (tipka, s katero preklopita na uporabo plina).

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha