• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Avtoplinski sistemi vam bo prinesel velik prihranek in varnost

Avtoplinski sistemi so v Evropi v uporabi že od sredine prejšnjega stoletja. Zaradi visokih cen bencina se delež avtoplinskih sistemov v avtomobilih hitro povečuje. Zakaj bi zapravljali toliko denarja za bencin, ko pa lahko je z avtoplinskim sistemom v vašem vozilu prihranite skoraj polovico? Poraba avta na plin je v litrih sicer večja, kot je to pri bencinskem motorju, kjer je poraba goriva sicer manjša, vendar je cena avto plina tako nizka, da omogoča tako velik prihranek. Cena avta na plin? Malenkost. Vložek v avtomobil na plin se vam že v 20.000 prevoženih kilometrih.

Avtoplinski sistemi rešujejo okolje in vaše denarnico

Poraba avta na plin je v denarju za približno 40 odstotkov manjša kot pri bencinskem avtu. Takšna manjša poraba avta na plin je že zadosten argument, da bi si omislili avtoplinski sistem za svoje vozilo. Če pa upoštevamo še dejstvo, da je utekočinjeni naftni plin okolju prijazen energent, pa je odgovor na vprašanje avtoplin da ali ne jasen. Emisije škodljivih snovi so pri izgorevanju avtoplina do 50 odstotkov nižje, kot so pri avtomobilih z bencinskimi motorji. Cena avta na plin je tako tudi za okolje bistveno nižja.

Cena avta na plin je neverjetno ugodna, zato se hitro povrne

Cena avta na plin se za naše stranke giblje med 900 in 1800 evri. Poraba avta na plin je sicer večja kot pri avtu na bencin, vendar znaša cena avto plina komaj 50% cene bencina v Sloveniji. Manjša poraba goriva pri bencinskem motorju tako v takšnih pogojih ni bistvena.

Poraba avta na plin je takšna, da so vaši prihranki veliki

Naše podjetje ima lastno raziskovalno skupino in je z njo sodelovalo pri razvoju sistema blagovne znamke GEN1. Zato ima naš sistem odličen izkoristek pri izgorevanje. Cena avta na plin je zato več kot upravičena in se vam hitro povrne. Na naš sistem vam tudi nudimo 8 letno garancijo.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha