• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Avtoplin črpalke po Sloveniji

Varčna vožnja na plinAvtoplin črpalke v Sloveniji še niso tako pogoste. Ker je predelava avtomobila na naftni plin, ki je ekološki vir energije, vedno bolj priljubljena, se tudi število avtoplin črpalk povečuje. Najdete jih po skoraj celi Sloveniji, seveda pa so pogoste tudi plinske črpalke v Ljubljani. Avtoplin črpalke v Evropi so razporejene v kar 42 državah, skupaj je v EU trenutno več kot 30 tisoč črpalk za plin. Slovenija sledi trendom, tehnologija napreduje in vedno več jih je postavljenih tudi pri nas.

Predelava avtomobila na avtoplin je namreč odgovorna in pametna rešitev, saj poleg tega, da so izpusti čistejši in da je količina škodljivih emisij po predelavi na avtoplin manjša za kar polovico, ta prinaša koristi tudi motorju vašega avtomobila in vaši denarnici. Motor bo deloval tišje in bo imel mirnejši tek, njegova življenjska doba pa se lahko poveča za približno 30 odstotkov. Na prevoženi kilometer pa prihranite kar polovico, če avtomobil predelate na avtoplin.

Avtoplin črpalke se širijo

Ker je predelava avtomobila na avtoplin investicija, sta dva najpogostejša pomisleka pred predelavo cena in število avtoplin črpalk. V nešem podjetju  vam nudimo najcenejšo vgradnjo avtoplina na obroke in kakovostno, hitro in učinkovito storitev. 

Poleg ugodne cene in kakovostne storitve, pa vam ostane še vprašanje dovolj pogoste razporeditve črpalk za plin. Slovenija ima trenutno že 109 črpalk za avtoplinske sisteme. Avtoplin črpalke so vedno pogostejše in razporejene po celotni državi. Postavljene so tudi na avtocesti. Najdete jih na primer tudi v Mariboru, na Koroškem, Žalcu, Kopru, Celju, Lenartu, Grosuplju, Kobaridu, seveda pa so pogostejše plinske črpalke v Ljubljani. 

Plinske črpalke v Ljubljani - na dosegu roke

Plinske črpalke v Ljubljani najdete na približno desetih lokacijah. Plinske črpalke v Ljubljani so postavljene tudi na avtocesti, prav tako pa plinske črpalke v Ljubljani najdete izven avtoceste, na različnih lokacijah, kar vam omogoča brezskrbno vožnjo avtomobila predelanega na avtoplin. 

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha