• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Avto na plin vam bo prinesel velik prihranek in varnost

Avto na plin je zagotovo pametna odločitev vsakega voznika, ki naredi večje število kilometrov. Z avtom na plin boste namreč prihranili do 50 odstotkov pri ceni goriva. Vaš avtomobil na plin pa bo okolju tudi neprimerno bolj prijazen kot bencinska izvedba, saj ima avto na plin neprimerno manj strupene izpuhe kot avtomobili z bencinskimi motorji. Če vas zanima predelava avtomobila, da bi dosegli manjšo porabo goriva, vas vabimo v naš avtoplin center, kjer vam bomo vašega jeklenega konjička predelali, da bo vozil bolj varčno. Vožnja z avtoplinom pa je tudi bolj varna, saj je varnost avtoplina večja kot varnost bencina. Za več informacij smo vam na voljo v avtoplin centru našega podjetja.

V avtu na plin bo imel motor daljšo življenjsko dobo

Motor vašega avtomobila na plin bo zdržal dlje, ker pri hladnem zagonu plin ne spira motornega olja s sten cilindrov, kot je to pri bencinu. Poleg tega ima avtoplin več kot sto oktanov, medtem ko bencin te vrednosti ne presega. Motor avtomobila na plin ohrani isti navor, ali pa se ta celo izboljša. Res pa je, da se moč motorja ob uporabi avtoplina lahko zmanjša do dveh odstotkov. Takšno razliko je sicer težko zaznati. Če pa jo kljub vsemu le občutite, imate vedno možnost med vožnjo začasno pritisniti tipko za preklop na bencinsko gorivo. V vsakem avtoplin centru vam bodo razložili, da avto na plin teče tišje in mirneje. Življenjska doba avtomobila se poveča za okoli 35 odstotkov, motorno olje v avtomobilu na plin zdrži dlje časa. Katalizator zdrži dvakrat dlje, saj so izpušni plini čistejši. Tudi možnosti korozije ob uporabi avtoplina ni.

Avtoplin center Gen1 vam je na razpolago

Če ste se odločili za predelavo avtomobila zaradi manjše porabe goriva ali česa drugega, vam bomo v avtoplin centru Gen1 z veseljem pomagali. Vaš avto bomo predelali na plin le v enem delovnem dnevu. Že naslednji dan se boste lahko vozili v svojem avtomobilu na plin in uživali vse ugodnosti, ki vam jih to prinaša.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha