• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Avtoplin – nizka cena, učinkovitost in prijaznost do okolja

Avtoplin, alternativno zeleno gorivo s številnimi prednostmi, je mešanica propana in butana, ki nastane kot stranski produkt pri predelavi surove nafte in surovega zemeljskega plina. Največja prednost, ki jo prinaša avtoplin, je zagotovo njegova nizka cena. V primerjavi z bencinom je ta kar do 50 odstotkov nižja. Vgradnja plina v avto vam bo tako pomagala znižati mesečne stroške goriva, hkrati pa boste pripomogli k ohranjanju čistejšega planeta. Pri izgorevanju plina namreč nastaja precej manj okolju škodljivih emisij kot pri ostalih gorivih. Čisto izgorevanje pa ugodno vpliva tudi na preostale dele vozila; obraba mehanskih delov motorja je manjša, življenjski dobi motornega olja in izpušnega sistema pa sta daljši.

Vgradnja avtoplina vse pogostejša odločitev voznikov

Če torej želite zmanjšati stroške goriva, hkrati pa biti ekološko ozaveščeni, je vgradnja avtoplina v vaš avto prava odločitev. Investicija se vam povrne že po 20.000 prevoženih kilometrih. Ker so avtoplinski sistemi različni, so različne tudi cene predelave na avtoplin. Cena predelave se giblje nekje med 900 in 1800 evrov. Vgradnja avtoplina je sicer bolj priporočljiva pri avtomobilih na bencinski pogon, saj predelava pri dizelskih motorjih pomeni kar znaten finančni zalogaj in jo mnogi odsvetujejo.

Sama vgradnja avtoplina je s tehničnega vidika hitra in preprosta operacija, saj ne gre za poseg v sam motor, ampak dela potekajo ob njem. Prav tako ostane nedotaknjen bencinski del, dogradijo pa se sistem vbrizgavanja plina, uparjalnik, napeljava in rezervoar. Predelava najpogosteje poteka v prtljažniku avtomobila – rezervoar za avtoplin običajno pritrdimo v prostor za rezervno kolo.

Predelava na avtoplin GEN1 lahko bistveno izboljša delovanje vozila

Vgradnja avtoplina v avto je storitev, ki jo nudi vse več podjetij, a le v našem podjetju vam nudimo lasten visokotehnološki sistem predelave. Patentirana tehnologija omogoča vodenje vbrizga plina v realnem času, kar omogoča najboljši izkoristek pri izgorevanju in posledično bistveno nižjo porabo in minimalno izgubo moči. Predelava avtomobila na avtoplin v našem podjetju poteka strokovno, hitro in enostavno, za kar poskrbi naš servis.

Ob številnih prednostih, ki jih prinaša avtoplin, torej ni presenetljivo, da se v Sloveniji vse več voznikov odloča za predelavo vozila na plin. Naj bo vgradnja avtoplina tudi vaša odločitev. Obiščite nas.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha