• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Avtomobili na plin so vozila prihodnosti

Še nedolgo nazaj je veljalo, da so avtomobili na plin tako rekoč eksotika, nekaj nepredstavljivega – danes pa dobro vemo, da so to vozila naše prihodnosti. Pred vozili na bencinski ali dizelski pogon imajo številne prednosti, zato se izkaže, da je prihodnost resnično avto na plin. Cena takšnega vozila oziroma predelava avtomobila je izjemno ugodna, saj z uporabo plina v relativno kratkem času veliko prihranite. Med najpomembnejše prednosti avtomobilov s plinskim sistemom zanesljivo spadajo nizke cene avtoplina, ugoden vpliv na motor ter ostale dele vozila in varovanje okolja, obenem pa avto ohrani tako rekoč enake vozne lastnosti. Ker smo tehnologijo, ki jo ponujamo, razvili tudi sami, vam lahko zagotovimo, da gre za vrhunski izdelek. Tudi zato imajo pri nas predelani avtomobili na plin 8-letno garancijo.

Avto na plin – cena predelave in goriva

Avtomobili na plin s predelavo pridobijo kar nekaj dobrih lastnosti. Predvsem okolja ne obremenjujejo toliko, kot avtomobili na običajna goriva, saj se znižajo izpusti vseh škodljivih snovi. Poleg skrbi za okolje predelava avtomobila vpliva tudi na motor, saj ta teče tišje in mirneje, njegova življenjska doba se bistveno podaljša (do 35 %), motorno olje se ne razgrajuje, zato traja dlje, plin preprečuje korozijo, podvoji pa se tudi življenjska doba lambda sonde in katalizatorja. Glede na to, koliko prihranite še zaradi tega, ker je cena goriva nizka, je avto na plin nedvomno prava izbira. V vsakem primeru je najpomembnejše dejstvo, da se njegove vozne lastnosti skoraj ne spremenijo, dolgoročno pa ogromno prihranite.

Avtoplin – cena vgradnje in predelava avtomobila

Ste so odločili privarčevati, hkrati pa poskrbeti za okolje? V našem podjetju se z avtomobili na plin ukvarjamo že vrsto let in ponosi smo, da vam lahko v avto vgradimo lastno tehnologijo. Tovrstna vozila kot gorivo uporabljajo tako imenovani LPG – liquid petroleum gas, ki mu pri nas najpogosteje rečemo avtoplin. Cena vgradnje sistema je odvisna od vrste avtomobila, v vsakem primeru pa dolgoročno z njo občutno prihranite. Rezervoar za avtoplin se namesti v prostor za rezervno kolo, v prtljažnik ali pod zadnji odbijač, na armaturi pa je stikalo, s katerim preklapljate med uporabo enega ali drugega goriva. In brez skrbi – ne boste dolgo brez vašega jeklenega konjička – predelava namreč pri avtomobilu srednjega razreda traja le en delovni dan.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha