• 070 999 909
  • Selo 13, 3320 Velenje

Avto plin s ceno, ki je prijazna vaši denarnici in okolju

Avto plin ima ceno, ki je približno dvakrat nižja, kot je cena bencina. Avto plin je tako gorivo, ki omogoča velik prihranek. Z avto plinom manjšo ceno plača tudi okolje, saj je onesnaževanje bistveno nižje, če je gorivo avto plin. Cena, ki jo odštejete ob nakupu tega zelenega goriva, tako pomaga vam in okolju. Avtomobil na plin je zato vozilo prihodnosti, saj omogoča trajnostni razvoj. Ceno LPG (angleška kratica za »utekočinjeni naftni plin«, kot avtoplin uradno imenujemo) lahko spremljate tudi v medijih – podobno kot ceno bencina. Seveda je mogoče kupiti LPG tudi na Petrolu. Avtoplinski sistem vam v vaše vozilo lahko vgradimo v avtoplin centru našega podjetja.

Avto plin s ceno, ki je v času draginje všeč marsikomu

V kriznih časih, ko se vse draži, se avto plin ponaša s ceno, ki je res ugodna. Cena avto plina namreč doseže le polovico cene bencina. Avto plin pa je tudi varnejši od bencina, saj v primeru prometne nesreče ob predrtju rezervoarja plin gori stran od vozila z usmerjenim curkom. Poleg tega je avtomobilski rezervoar za plin tudi zelo težko predreti, saj je dvajsetkrat močnejši od rezervoarja za bencin. Cena za avto plin je tako lahko hkrati tudi cena vaše večje osebne varnosti, če bi šlo kaj narobe. Avtomobil na plin se tako vsekakor izplača imeti. Črpalke LPG, kot je Petrol, so dostopne vsepovsod po Sloveniji. Ceno LPG lahko spremljate tudi na spletni strani našega podjetja, kjer si lahko naredite tudi informativni izračun, koliko boste z avtomobilom na plin prihranili.

Avtomobil na plin občutno koristi tudi vašemu motorju

Če boste vaše vozilo predelali na plin, boste s tem povečali tudi življenjsko dobo njegovega motorja. Motor vašega avtomobila na plin bo namreč živel dlje, ker ob hladnem zagonu avtoplin ne spira motornega olja s cilindrskih sten, kot se to dogaja pri bencinu. Cena avto plina je tako primerjalno še nižja, saj avto plin z že tako nizko ceno ščiti še vaš motor, kar pomeni, da boste še dodatno prihranili, saj se boste na ta način izognili nekaterim popravilom avtomobila oziroma boste morali novo vozilo kupiti kasneje, kot bi ga, če bi kot gorivo uporabljali bencin.

Povpraševanje

Da, želim posebno ponudbo
captcha